Igyál kólát és legyél beteg meg kövér!
2016. június 27. írta: FitLife

Igyál kólát és legyél beteg meg kövér!

before-after.jpg

A kóla ártalmas? Úgy tudjuk, hogy igen, de sokan nem foglalkoznak vele. Biztos mindenki hallott már a SuperSizeMe-ről, amikor egy csávó 30 napig csak a mekiben kajált és a végén milyen beteg lett. Ő ezzel akarta szemléltetni, hogy a meki és a sok gyorséttermi étel mennyire ártalmas. Ehhez hasonló tesztet hajtott végre egy 50 éves apuka Los Angelesben, ő konkrétan 30 napig csak kólát ivott.

A kezdet

30 napig minden nap 10 doboz kólát fogyasztott el és folyamatosan dokumentálta mit tapasztal. Célja az volt ezzel a baromsággal, hogy felhívja az emberek figyelmét a cukor veszélyeire. Sokan tudomást sem vesznek róla és csak isszák a cukros üdítőket, holott már amúgy is rengeteg cukrot viszünk be a szervezetünkbe. Ezek a rejtett cukrok okozzák a legnagyobb problémákat, ugyanis nem is számoljuk őket (nyílván, aki számolja a táplálkozását, nem iszik ilyet, szóval ez most üti egymást)

Felrakott egy videót félúton is 

Az eredmény

10kg-ot szedett fel az egy hónap alatt és ez mind egyértelműen zsír. Beindult a cukor utáni sóvárgása és megemelkedett a vérnyomása. A képen jól látható az eredmény, melyet a cukor okozott a testén. Ezt a negatív folyamatot sikerült egy hónap alatt elérnie, de ezt visszafordítani az eredeti állapotba már nem egy hónap lesz, hanem jóval több. Ezért gondoljuk meg mit eszünk és iszunk. Hiába csak egy pici csaló kaja, meg csak pár hétig eszek szemetet duma, utána az már nem pár hét lesz, hogy a kezdeti állapotba visszatornázzuk a testünket és az egészségünket.

 

Ha kíváncsi vagy rá részletesebben: http://10cokesaday.com/ /a kép és videók is innen vannak/

A bejegyzés trackback címe:

https://fitlife.blog.hu/api/trackback/id/tr368808516