A FitLife blog bemutatkozik
2016. május 09. írta: FitLife

A FitLife blog bemutatkozik

bodyx.jpg
Üdvözlök mindenkit a FitLife blogon, köszönöm, hogy szánsz időt az írásaimra. Miről is lesz bennük szó? Mindenről, ami a sporttal, egészséges élettel kapcsolatos. Lesz benne táplálkozás, mi ajánlott, mi nem, receptek, vitaminokat fogok elemezni, mi miért jó és nem jó. Tesztek, ajánlások és összehasonlítások, érdekességek: mindenről, ami kapcsolódik ehhez a két témához, a teljesség igénye nélkül; táplálékkiegészítők, konditermek, éttermek, bio boltok, applikációk, ruhák és kiegészítők. Sérülések, regenerálódás, kérdezz-felelek és minden, ami érdekli a többséget. Terveim közt szerepel sportolókkal való beszélgetés is.

Talán a fitnesz világból lesz a legtöbb cikk, mert ez az a sportág, amit több mint 10 éve (kisebb-nagyobb megszakításokkal) és jelenleg is űzök, és ami miatt egyáltalán elkezdett érdekelni ez az egész healthy life téma. Tudom, manapság sok ilyen honlap van már, ahogy gyúrós kaja meg edzés meg ilyenek vannak kiposztolva, de szeretnék egyediséget vinni bele, és ahogy mondtam, nem csak az lesz. Remélem rendszeres látogatója leszel az oldalnak és nyomon követed az itt megjelenő posztokat. (na meg a facebookot!) Kezdjünk is akkor bele!

További szép napot mindenkinek!

A bejegyzés trackback címe:

https://fitlife.blog.hu/api/trackback/id/tr268700008

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása