Tudom mit néztél 2014-ben!
2016. július 22. írta: FitLife

Tudom mit néztél 2014-ben!

filmek14.jpg

Szeretjük a filmeket, ez vitathatatlan. Sokat járunk moziba, letöltünk a netről, videotékából kölcsönzünk (van még??) vagy csak megvesszük dvd-n. Legyen szó bármelyikről, a filmezés népszerű, viszont sokszor, ha nem moziba megyünk, csak otthon akarunk valamit megnézni, a legnehezebb feladatunk, kiválasztani mit is nézzünk. Itthon rendszeresen előforduló probléma, hogy 20-30 perc telik el azzal, hogy mit nézzünk meg. Ebben nyújt most segítséget ez a kis bemutató, melyben a 2014-es filmek közül szemezgettem. A választást az IMDb pontszámai alapján hoztam össze, tehát nem az én kedvenceim kerültek fel a listára. Jó filmezést!

 

Foxcatcher

IMDb: 7.0

Port.hu: 7.1

„A leghihetetlenebb történeteket a valóság írja. A DuPont-vagyon örököse, John Eleuthére du Pont (Steve Carell) bolondos figura volt, de már a bolondság határán. Sőt, azon is túl, hiszen a paranoia és a skizofrénia tünetei is megmutatkoztak rajta. Mégis egy vegyipari óriáströszt vezetésére készült, bélyegeket gyűjtött, madártani könyveket adott ki, és rajongott a férfias sportokért - egy birkózócsapatot is támogatott. A közte és két olimpiai birkózó testvér (Mark Ruffalo, Channing Tatum) közti különös viszony alakulásáról szól ez a film, mely sok meglepő kanyart vesz, míg eljut a tragikus fordulatig: egy gyilkosságig. De a történetnek még akkor sincs vége.”

Film leírás: port.hu

 

Rendíthetetlen – Unbroken

IMDb: 7.2

Port.hu: 7.4

“Az Oscar-díjas Angelina Jolie a rendezője és a producere ennek a nagyszabású drámának, amely Louis "Louie" Zamperini olimpikon és háborús hős hihetetlen életét követi nyomon. Louie két társával együtt túléli egy repülőgép lezuhanását a második világháborúban, és 47 napig hánykolódnak egy tutajon, majd elfogja őket a japán hadsereg, és fogolytáborba kerülnek.”

Filme leírás: port.hu

 

Az egy millió dolláros kéz – Million dollar arm

IMDb: 7.0

Port.hu: 7.8

„Az egykori sikeres sportügynök, JB Bernstein azon veszi észre magát, hogy a többiek lassan kiszorítják a piacról. JB és társa Aash lehúzhatja a rolót, hacsak ki nem találnak valamit gyorsan. Egyik este JB a tévét nézi, Indiából közvetítenek krikettmeccset. Ekkor fogalmazódik meg benne az ötlet, ami akár be is válhat. Indiába utazik a nagy országos versenyre, ahol negyvenezer játékos verseng a Millió dolláros kar címért. JB a két legjobbat magával viszi az Államokba, hogy baseball dobójátékosokat faragjon belőlük.”

Film leírás: port.hu

 

Csapatjáték – When the game stands tall

IMDb: 6.7

Port.hu: 7.4

„A Csapatjáték című sportdrámában a legendás edző, Bob Ladouceur hihetetlen teljesítményének lehetünk tanúi. A futballtréner szinte a semmiből emelte fel a csillagokig a De La Salle Gimnázium csapatát, a Spartanst. A 151 győztes mérkőzéssel olyan rekordot állított fel, melyet azóta sem tudott senki megdönteni”

Film leírás: mafab.hu

 

Újoncok napja – Draft day

IMDb: 6.8

Port.hu: 7.9

„Sonny Weaver egy amerikai futball csapat menedzsere, akinek az a feladata, hogy Clevelandben helyrerázza a sportágat. Csakhamar azonban olyannyira összemosódnak a határok munkája és magánélete között, hogy döntenie kell, melyiket áldozza fel a másikért.”

Film leírás: port.hu

 

Hiányérzeted van egy filmmel kapcsolatosan? Nyugodtan oszd meg velünk! A lista folytatódik a további évekből, szóval várom a javaslatokat! Addig is jó filmezést!

Eddigi filmes listák: 

Az 5 legjobb sportfilm 2015-16

Kép: IMDb.com

A bejegyzés trackback címe:

https://fitlife.blog.hu/api/trackback/id/tr868897588

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása