7 idegesítő dolog a konditeremben
2016. június 22. írta: FitLife

7 idegesítő dolog a konditeremben

 

7fit1.jpg

Lemész edzeni, de valamiért nem tudsz koncentrálni?

Nézzünk 7 ilyen okot! Biztos mindenkinek vannak olyan tényezők, melyek befolyásolják az edzését és nem tud ellene tenni. Ez a 7 ilyen gyűjtemény, illusztrációkkal elég szélsőséges és hazánkban szerencsére nem is mindegyik jellemző, de érdekességként tekintsük meg őket. 

 

A „szuper intenzív” edző

Kedvenc gyakorlataik: súlyemelés, „adj egy ötöst” (pacsizás).

Tipikus ismertetőjegyeik: kiváló fizikum/testalkat, trikó, rekedt hang az állandó üvöltéstől. Nagyon trendi törzsi, vagy kínai motívumos tetoválások, amik valószínűleg az „erőt” szimbolizálják, de hát… csak a jó isten tudja.

Miért rontják el az edzésedet: állandóan ordít az ügyfelekkel/kliensekkel, ha éppen nem, akkor két ordítás között egy feszítéssel ajándékozza meg magát a tükörben. Ijesztő érhálózataik vannak.

Mindig éppen hallótávolságra henceg valakinek a legutóbbi diétájának pozitív eredményeiről.
7fit1.jpg

A hippi jógázó

Kedvenc gyakorlataik: jógázás, néha capoeira.

Tipikus ismertetőjegyeik: hosszú haj/raszta, szuperellazultak, ami a körülöttük lévő embereket teljesen kényelmetlen helyzetbe hozza; erős bűz, ami testszagból és marijuana-ból áll.

Miért rontják el az edzésedet: folyamatosan ontják magukból a filozofikus gondolatokat/idézeteket és a vegetarianizmust igyekeznek mindenkinek letuszkolni a torkán.
7fit2.jpg

Az állandóan felhörgő/üvöltöző majom

Kedvenc gyakorlataik: bármi, amihez kurva keménynek kell lenni.

Tipikus ismertetőjegyeik: általában olyan nehéz súlyokat emelgetnek, amik már nekik is túl nehezek és közben folyamatosan üvöltenek, mintha legalább vajúdnának.

Miért rontják el az edzésedet: ha nincs saját zenéd, amit hallgatni tudsz, akkor nem marad más, mint hallgatni őket, ahogy fel-felüvöltenek egy-egy nehezebb súly megemelésénél, mintha egy érdes vesekő távozna éppen belőlük.
7fit3.jpg

A srác, aki sose törli le maga után a gépeket

Kedvenc gyakorlataik: gőzkabin, bikram yoga; mindegy, csak a kedvenc géped legyen J

Tipikus ismertetőjegyeik: izzadt, nagyon izzadt. Valaki, aki teljes harci díszben úszott pár hosszt, mielőtt lejött a terembe.

Miért rontják el az edzésedet: könnyen K.O.-t kaphatsz már csak attól, ha ránézel arra a gépre, amit ez a srác használ. A szaga egy dohos pincéhez hasonlít, ami nagyban hozzájárul a terem atmoszférájához. Ha az öltözőben találod ezt a srácot, az teljességgel lehetetlen, hogy eldöntsd, hogy éppen zuhanyozni készül, vagy már végzett azzal.
7fit4.jpg

A dagadék, aki mindig ”bölcs” tanácsokkal lát el

Kedvenc gyakorlataik: /nem elérhető/

Tipikus ismertetőjegyeik: sörhas, egy Vince Lombardi idézettel ellátott elnyűtt póló; ha van szakálla, akkor pedig tuti találsz elvétve egy-két morzsát közte.

Miért rontják el az edzésedet: egész addig, amíg el nem hagyják a terepet, azt kell tettetned, hogy értékeled a segítségüket és a tanácsaikat, aztán csak utána térhetsz vissza a gyakorlatodhoz, amit addig megfelelően csináltál. Egy jó elrettentő példa arra, hogy miért nem szabad elhanyagolni az edzést, illetve csinálni is azt és nem csak beszélni róla.

7fit5.jpg

Az öntelt szelfizgető

Kedvenc gyakorlataik: fotózás, a divat megvitatása a többi szelfizővel.

Tipikus ismertetőjegyeik: állandóan szorongatják a telefonjaikat, smink, teljesen szükségtelenül drága és feltűnő ruhák.

Miért rontják el az edzésedet: útban vannak, mindenhova beállnak, csak azért, hogy képeket készítsenek magukról. Ha elég pofátlanok, talán még arra is megkérnek, hogy készíts róluk képet. Folyamatosan összehasonlítgatják a selfie-jüket a celebek képeivel. Idegesítően sokat kiáltanak fel a következőképpen: „Úúúúr Isten!” „Jaaajjj, te jó ég!” „Jézusom!”.
7fit6.jpg

Az öltözőgörény

Kedvenc gyakorlataik: szado-mazo

Tipikus ismertetőjegyeik: nem edzenek, majdnem mindig az öltözőben ülnek meztelenül elmebeteg csillogással a szemükben és a terem semelyik másik részlegére be nem teszik a lábukat, még véletlenül sem!

Miért rontják el az edzésedet: rohadt nehéz úgy az edzésre fókuszálni, hogy közben arra koncentrálsz, hogy ne legyél egy gyilkosság áldozata. Nem beszélve arról, hogy nem kicsit zavarba ejtő, ahogy ezek az elmebetegek stírölik a tested. Féltékenységet generál már csak az, az aprócska tény is, hogy ezek a félkegyelműek megengedhetik maguknak, hogy tagsági kártyájuk legyen a terembe, pedig majdnem biztos, hogy ennek tetejébe még munkájuk sincs.

7fit7.jpg

 

Én személy szerint biztos beraktam volna a felsorolásba azokat, akik mindig szét hagyják a súlyokat és pakolhatsz utánuk, valamint a fingosokat. Nincs is jobb, mint amikor belesétálsz egy ilyen tömény felhőbe. Ha valakinek akad még ehhez hasonló ötlete, ami kimaradt, nyugodtan írja meg! 

A képeket a collegehumor.com készítette.

Facebook

Blog

A bejegyzés trackback címe:

https://fitlife.blog.hu/api/trackback/id/tr708808410
süti beállítások módosítása