4 mobilapplikáció sportoláshoz
2016. május 12. írta: FitLife

4 mobilapplikáció sportoláshoz

person-woman-hand-smartphone.jpg

Manapság az emberek többsége okos telefont használ és nagyon sokan közülük valamilyen alkalmazást, amik segítenek a sportolásban. Itt van közülük négy program, mely megkönnyíti a mindennapi mozgásotokat. Kettő a kardiós mozgáshoz, kettő pedig a konditermes élethez. Jó mozgást!

 Endomondo Running & Walking

Az egyik legnépszerűbb program azok között, akik mozognak, legyen az futás, biciklizés vagy csak sétálás. GPS alapon működik, utólag visszanézhetjük a térképen, hogy merre jártunk és mekkora távot teljesítettünk, sőt még a felhasznált kalóriamennyiséget is kijelzi nekünk. Megoszthatod Facebook ismerőseiddel is, hogy merre jártál.

screenshot_2016-05-03-20-09-00.png

 

RunKeeper GPS Track Run Walk

Az Edmondohoz képest beállíthatjuk a mozgásformát, legyen az futás, síelés vagy bármi, ami az igen hosszú listában szerepel. Szintén GPS alapján követi mozgásunkat, amely itt is visszanézhető, megosztható és a kalória felhasználást is kijelzi. Nekem párszor elvesztette a GPS jelet, nem tudom, hogy a program hibája vagy sem, de bosszantó tud lenni. Amúgy akár focizás közbeni is méri a futásmennyiségünket, jó pofa. Bevallom őszintén a tesztelés során további képeket elfelejtettem csinálni, de akit érdekel csak nem az én képeim alapján döntene.

screenshot_2016-05-03-20-10-11.png

 

Fitness Trainer

Most kezded az edzést? Nincs pénzed/kedved/időd edzőhöz? (nagy hiba, ezért látni annyi embert szabálytalanul edzeni, mindegy, a te bajod. Aztán szar lesz, ha nem fejlődsz, költesz egy csomót értelmetlen kreatinokra meg társaira, később meg már szemes cucc, melyet a szuri követ) Akkor ezt a gyúrós appot neked találták ki. 202 gyakorlat található meg benne, izomcsoportonként lebontva, animált rajzok mutatják a helyes végrehajtást (pont olyan, mint egy edző, tényleg, kár is fizetni érte) edzéstervet hozhatsz létre vele, egész pofás kis cucc.

screenshot_2016-05-03-19-35-29.png

 screenshot_2016-05-03-19-36-18.png

 

Fitness & Bodybuilding

Gyúrós app#2. Lényegében ugyan az, mint a Fitness Trainer. Szintén sok gyakorlat, itt is külön izomcsoportonként, ebben a gyakorlatok helyes végrehajtására több figyelmet szenteltek, mert (nem mindegyiknél) rendes videón nézheted meg. Beállíthatod hány kilóval csináltad a gyakorlatot és hányszor. Szintén létrehozhatsz edzéstervet. Akinek szüksége van ilyenre, szedje le mind a kettőt és válassza ki a számára megfelelőt. Akinek erre nincs ideje, ezt szedje le.

 

screenshot_2016-05-03-19-37-17.png

 

screenshot_2016-05-03-19-37-59.png

 

screenshot_2016-05-03-19-37-09.png

A bejegyzés trackback címe:

https://fitlife.blog.hu/api/trackback/id/tr858702192

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása