Óvjuk ízületünket zöldkagylóval
2016. június 17. írta: FitLife

Óvjuk ízületünket zöldkagylóval

6a00e55288aaf88833017617690c65970c-500wi.jpg

Fáj valami? Térd, váll, derék? Teszel is ellene vagy csak jajgatsz? Van egy tippem!

Nagyon sokan küzdenek valamilyen ízületi problémával:  fáj a derekuk, térdük, válluk vagy már lassan mindenük. Rengeteg olyan készítményt találni a boltok polcain, melyek ezekre a bántalmakra ígérnek megoldást. De ezek közül vajon melyik a jó? Évek óta küszködök én is sportsérülésekkel, valamelyik jön és pár hét múlva megy, de van olyan, amelyik már évek óta kísért. Ilyen egy régóta tartó térd probléma, egyszer egy focizás alkalmával teljesen kifordult a térdem, részleges szakadás és ki tudja még milyen elváltozások történtek ott. Több orvost és vizsgálati eredményt követően nem tanácsolták a műtétet, mondván térdműtét nélkül nagyobb az esélyem rendbe jönni. Biztató. Írtak fel az orvosok több gyógyszert, porcképzőt, ízületvédőt, de egyik sem használt. Több év szenvedés után, mások ajánlását követően akadtam rá a zöldkagyló kapszulára. Szeretek utánanézni annak a terméknek, melyet éppen készülök fogyasztani, így itt is ezt tettem.

csontizomizulet1.jpg

Új-Zélandon, az őslakosokon figyelték meg először, hogy nincs ízületi problémájuk még idős korukban sem. Átfogó vizsgálatba kezdtek a tudósok, amikor megállapították, hogy étkezésük nagy részét zöldkagylóból fedezik. A zöldkagyló vizsgálata során felfedezték, hogy tartalmaz vitaminokat, ásványi anyagokat, valamint gyulladás csökkentő és porcképző hatása van. Magas omega 3 tartalmat is felfedeztek, de ez a kapszulázott (por) termékben képzelem mennyire lehet jelen. Ettől még javítja a kötőszöveteket és immunrendszerünket és erősíti. Fiatalító hatását is kimutatták, de az ilyeneket nem tudom komolyan venni. Azt, hogy lassítja az öregedést még elhiszem, de a kialakult ráncokat és lestrapált kinézetünkön már nem tud segíteni. Maximum érzetre fiatalíthatnak az ilyesmik. Bár az is jó! Van benne egy mukopoliszacharid (MPS) nevű cucc, aminek köszönhetően ízületi folyadék termelődik, valamint a sejtek növekedése is megindul. Jelen van benne a glükozamin is, melyről köztudott, hogy ízületvédő hatása van, csökkenti a gyulladást és segít regenerálni az ízületet.

Lassan egy éve használom egyedüli ízületvédőként ezt a terméket, az elején egy másikkal közösen próbáltam, aztán csak ez maradt, de úgy érzem, megfelelően szolgál, nekem bevált. Természetes összetevőkből van, mellékhatásmentes és használ, nem is tudom kellene-e nekem még valami érv mellé. Annyi, hogy a szaga nem kellemes, de úgy sem szagolgatni kell. Mindenképpen megér egy próbát!

A bejegyzés trackback címe:

https://fitlife.blog.hu/api/trackback/id/tr928811216
süti beállítások módosítása