4 mobil applikáció céljaid megvalósításához
2016. május 30. írta: FitLife

4 mobil applikáció céljaid megvalósításához

stock-624712_1280.jpg

Elfogadsz segítséget a telefonodtól céljaid megvalósításház? Akkor a legjobb helyen jársz!

 

Rengeteg témában olvashatsz mobil applikációkról, már itt a FitLifeon is megjelent egy cikk, melyek segítenek a sportban. Viszont olyannal már találkoztál, ami a céljaidhoz visz közelebb? A blog témájával kapcsolatos programokat válogattunk most nektek össze, melyekben vannak ételgyűjtemények egészségesen, az elfogyasztott ételeket számon tartó program, céljaid elérésében motiváló Dwayne Johnson, valamint a kezdésben nagyszerűen felhasználható exgyúrós összeállítása. Tehát, célokat kitűzni, beállítani, itt jön a segítség, a többi már rajtad múlik!

 

CalorieCounter by FatSecret

Figyelsz az étkezésre? Grammra pontosan számolod a kajádat? Akkor itt van hozzá egy kis segítség! Beállíthatod, hogy miből mennyit ettél az adott napon, kiszámolja neked az értékeket. Akad benne kalória- és tápanyagérték is, ha esetleg nem tudnánk fejből az összes ételt. Sokat nem tudok róla beszélni, akinek ez kell, úgy is tudja mire való és letölti. Ja, és irreális célokat nem fogad el és dokihoz irányít :)

 fatsecret.png

spark.jpg

Fittkonyha

Egészséges ételek receptgyűjteménye, igazából ezt tudja. Nagyon sok recept van benne, sajnos időhiány miatt még nem tudtam őket kipróbálni, de mindenféleképpen ki fogom. Van tippek/trükkök rész, alapanyagokról információ, kalóriatáblázat, jegyzettömb, bevásárló lista, valamint a BMI index, mely szerint egy kicsit izmosabb ember már elhízottnak minősül. Folyamatosan kerülnek fel új receptek, szóval bele kell húzni, ha a mindet ki akarjuk próbálni.

screenshot_2016-05-03-20-07-25.png

screenshot_2016-05-03-20-07-09.png

The rock clock

Dwayne "The Rock" Johnson nevével mobil applikációt hoztak létre. Nagy motivátorként tekint magára, mert sokan megkeresték, hogy neki köszönhetően kezdtek el edzeni/helyesen táplálkozni vagy bármit tenni magukért, ezen felbuzdulva elindították a Project Rock nevű „életmód márkát”, melynek keretében jött létre ez az app. A lényege, hogy ébresztőt tudsz benne beállítani, a hangokat maga Rock válogatta össze és be tudsz állítani a céljaidnak határidőt (több zöldséget eszel, megtanulsz egy új nyelvet, elkezdesz edzeni, stb)

screenshot_2016-05-16-11-18-45.png

screenshot_2016-05-16-11-17-57.png

screenshot_2016-05-16-11-16-31.png

Sárga Kapszula

Naaahh! Ez egy olyan program, ami könyv. Hazánkban úttörőnek számító body.builder és velük együtt Drugs Bunny néhány éve megírt okossága. Lehet szeretni, nem szeretni az illetőt, a honlapon leírtakkal egyetérteni és kritizálni, de ami ebben van, az úgy van, vita nélkül. Sokaktól hallottam, hogy semmi új nincs benne, mindenki tudja, ami le van írva. Hatalmas tévedés. Tudják azok, akik jártasak a témában, de akik még kezdők, azoknak új információkat ad át, összegyűjtve. Kezdőknek kötelező! Iphoneon az ibooksban található meg.

screenshot_2016-05-03-20-13-11.png

screenshot_2016-05-03-20-12-44.png

Remélem tudtunk segíteni az összeállítással. Ez a négy program nagyszerűen használható együtt is, tökéletesen kiegészítik egymást. Mindenkinek sok sikert céljainak elérésében! Ha Like vagy Megosztás gombot nyomsz, azt nagyon köszönöm!

Nézz be a Facebookra és a blogra is!

A bejegyzés trackback címe:

https://fitlife.blog.hu/api/trackback/id/tr138746760

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása